Statistikk

Her vil det bli lagt ut statistikk for besøk på filmklubbenadrian.blogspot.com.

Statistikk desember 2010, januar og februar 2011.

Det er en stund siden denne siden har blitt oppdatert så nå kommer det en tall fra desember 2010, januar og februar 2011. Filmklubben Adrian avsluttet 2010 med økning i sine sidevisninger. Dette ble tatte med inn i det nye året og i januar var det fortsatt en fin stigning. Så kommer februar. Det er med stor sorg jeg kan melde at februar 2011 er den første månden i Filmklubben Adrians historie med nedgang i antall sidevisninger.  
Filmklubben Adrian holder koken.

Det er med glede Filmklubben Adrian kan melde om fortsatt vekst i besøkstall for november.
 
I løpet av november var det en stund en del uro og bekymring innad i klubben rundt antall besøkende for november måned. Vi kan nå melde at antall treff i november endte på 2130 mot 1993 i oktober.

Ellers er det hyggelig å se at vi fortsetter å trekker lesere fra andre land enn Norge.
 
 Vi hadde en sterk økning i antall treff fra Australia gjennom en tre ukers periode som gav oss totalt 37 treff. Utenfor Norge er det USA som viser mest interesse for Filmklubben Adrian. USA har per 17. desember 74 treff mot Australia på plass nr. 2 med sine 37. 

Besøkstallene holder et godt tempo igjennom desember. Hvis aktiviteten til til nå fortsetter ut desember vil vi overgå besøkstall for november uten problem. 

Besøkstall når nye høyder 
Etter mye forvirring og rykter innad i filmklubben kan jeg med glede informere om fortsatt sterk vekst i filmklubbens besøkstall. Etter gode 830 sidevisninger i september økte antall sidevisninger til hele 1993 i oktober. Klarer vi å slå dette i november? Det ser lovende ut etter snart 3 gjennomførte dager. 
 

Ellers er det hyggelig å se at vi har hatt 18 sidevininger fra India den siste måneden og utfordrer dermed USA som står med 21 sidevisninger totalt.Imponerende tall for august-oktober
filmklubbenadrian.blogspot.com så dagens lys 1. august. Rykende fersk statistikk fra vårt analysebyrå viser nå at besøkstallene i perioden har vært over all forventning.

Med totalt 1350 sidevisninger, og 171 bare siste døgn, er det grunn til å se lyst på fremtiden.
En talsmann for klubben uttaler om de imponerende tallene: - Dette viser at det finnes et stort publikum der ute som i alt for lang tid har blitt sulteforet når det kommer til kvalitetsfilm. Filmklubben Adran ser dette som en inspirasjonskilde for å intensivere det actionfilmpolitiske arbeidet, både når det gjelder lobbyvirksomhet og debn lokale grasrotorganiseringen.

Totale besøkstall:
Besøkstall etter land:

2 kommentarer:

  1. Godt å se at vi holder koken. Gleder meg til å kunne publisere resultatene fra markedsundersøkelsen vår her på nyåret!

    SvarSlett
  2. Ja det gleder jeg meg også til. Men må vi vente til helt ut på nyåret?

    SvarSlett

Adrian!