mandag 30. mai 2011

Film uke 22: Il Vendicatore (Out for a kill)

Roma - denne byen, dette symbolet, slutter nok aldri å overraske. Som da jeg bladde i billig-haugen til DVD-sigøyneren på hjørnet. Han pratet kanskje ikke engelsk, og jeg hverken italiensk eller romani eller noe annet spennende. Men som med Roma er det noen kulturelle hjørnestener der ute som vel overskrider det som er av barrierer. Steven Seagal er en sånn en, han kjenner ingen grenser! Steven's budskap er universelt.

Dermed inviteres det nå til lavterskel filmkveld på Vestgrensa studentby, onsdag 1. juni, fra kl. 17. Out for a Kill (2003). Merk: Er været fint (og uansett egentlig) åpner vi med rendezvous på Café Abel. Her blir det mulighet til å snakke ut om det som måtte tynge et menneskehjerte. Samt matbit og etterfølgende handletur for de som måtte føle for det.

Blir 17 i tidligste laget? Ikke fortvil - men klag din nød i kommentarfeltet! Blir nok ikke film før tidligst noen timer senere (19? 20?), men skal vi vente på deg trenger vi beskjed om ankomsttid.

Så ta'ræ fri fra eksamenslesinga, det er himmelfarten på torsdag, detta har vi fortjent. 17:00 på Abel, se etter karene med de stilige t-skjortene.

(Er out for a kill severdig lurer du kanskje? Selvfølgelig. Men er du i tvil så ta en titt på hva de skriftlærde innen seagalologien har å si om filmen)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Adrian!