søndag 18. september 2011

15 kommentarer:

 1. Vakkert, gleder meg til første anledning til en gjennomlytting!

  Er det virkelig Steven selv som har skrevet takkehilsen??

  SvarSlett
 2. Det er jo en besnærende tanke... og et spørsmål om tro.

  Ellers, hva er dommen etter to episoder true justice? Kjør debatt!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. (gledelig å se du slenger deg på høstens sigar-trend for profilbilder. Som google translator sier: Cigar is the new prince Kaka!)

  SvarSlett
 5. Jeg må innrømme at jeg etter episode 1 var litt reservert og usikker på hva jeg synes om seriens kvaliteter. Ble det for lite Steven?
  Etter å ha sett (mesteparten av) episode 2 føler jeg meg mer trygg på at det er Steven som regissør som legger premissene her. At f.eks. hovedskurken Nikoli Putin(!) blir rundjult av vår helt såpass tidlig er et godt tegn. Vil allikevel påstå at dette er en serie som nok egner seg best til å nytes sammen med gode venner over noe godt drikke.

  SvarSlett
 6. Det som slo meg ved episode 1 var først graden av trofasthet mot Seagalologiens formel-lære. I farta nevner jeg:
  - Steven, superpoliti og kampsport-ekspert
  - Steven kommer overens med en dødelig klapperslange
  - Noe i fortiden til Steven, død kone, kreolske rednecks som slang med leppa om utflytteren... potensielt hevnmotiv?
  - Narkokartell
  - ... kommer dere på noe annet?

  venner har kommentert det passende i episode 2, en umotivert mellomsekvens der Steven etter å ha pratet i telefon deler en bambusstokk med et samuraisverd, på kontoret...
  og fint han fortsatt kun trenger et blikk på livredd jente for å fastslå at han må prate mandarin med livredd jente i skogen i en småby i USA.
  Musikken er topp! Og klesstilen. Og Steven player de beste damene, nice.

  Ellers uvant å se Steven i en tilbaketrukket sjefsrolle, og ikke som fotsoldat, lonely wolf og løs kanon. Og synes Stevens overordnende viser litt lite respekt i visse situasjoner...

  Mye å ta tak i her, merker behovet for et forum å oppsummere de siste ukers tanker. Og ny episode i morra allerede! Puh.

  PS: Har du lest så langt, sjekk ut låta Music fra Songs from the Crystal Cave! Føler den oppsummerer alt Filmklubben Adrian stod for i gode gamle dager. Drømmen må være allsang og dans rundt Adrian-grana til denne.

  Øystein

  SvarSlett
 7. Synes du oppsummerer bra her Øystein. True Justice er flott mandagsunderholdning, men samtidig viktig at vi ikke lar lettbeint tv-underholdning erstatte filmen, livet og kunsten. Apropos, vi har mye å glede oss til på det virkelig store lerretet:
  http://www.sa.no/kultur/underholdning/article5727260.ece

  SvarSlett
 8. En av Filmtoppens uslepne diamanter får omtale i landets største avis:

  - Spennende å se om han er i form

  Hallvar Thoresen har førstehånds kjennskap til Pelé. I 1981 figurerte Thoresen som skuespiller i filmen «Escape to victory», hvor storheter som Sylvester Stallone, Max von Sydow og Pelé medvirket. Handlingen gikk ut på at flere krigsfanger spilte fotballkamp mot sine fangevoktere, og senere flyktet.

  - Selv om han hadde lagt opp da, var han godt trent. Vi spilte five-a-side, og det var noe helt spesielt med ham når det gjaldt ferdigheter og ballkontroll, sier Thoresen til VG Nett.

  http://www.vg.no/sport/fotball/artikkel.php?artid=10030482

  SvarSlett
 9. Mye spennende på filmfronten. Selv gleder jeg meg som en unge til ny runde Expendables.

  Og hva med denne nyhetsartikkelen fra aktualitetsmagasinet VG nett? Mulig det er påkrevd med en Adrian-ekskursjon!

  http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10030777

  Museets nettside: http://www.arnieslife.com/

  SvarSlett
 10. Ser at midtuketurer til Wien med Norwegian ikke koster skjorta. Noen som har fri i begynnelsen av januar?!

  SvarSlett
 11. Det er klart dette er aktuelt.. og når det gjelder true justice er jeg nok enig med det meste.. Det er tydelig at dette er stevens show, men han er ikke nok med. Dessuten har jeg ikke sett en eneste knekt nakke ennå.

  SvarSlett
 12. Hei Ollis, her er filmen jeg prata om. Killer Elite. May the best man win. Based on a true story. Høres unektelig fresht ut...

  http://www.imdb.com/title/tt1448755/

  SvarSlett
 13. Det er vel for tidlig å dra frem dette...

  men sett i lys av 22/7 er det skremmende tankegods bloggen bar preg av en periode. Like greit med pause? Bra de har Fjordman å hakke på.

  "Som tegn i tiden bærer fyrstekaka bud om overdådige festligheter, dog vel fundert i en kulturell forestillingsverden tuftet på tradisjonelle og trygge verdier. Fyrstekaka lar seg ikke underordne noen globalfascistoid, multikulturell overbygning; dens opprinnelse er rotnorsk, tilblivelsen skal faktisk ha funnet sted i Trondheim en gang på 1860-tallet.

  Men selv om fyrstekaka kanskje er et norsk fenomen, ser vi den samme verdikampen representert ved forskjellige kulturelle uttrykk andre steder i verden. Brorparten av Filmklubben Adrians blogginnhold og virksomhet omhandler nettopp dette. Men i dette innlegget skal vi altså konsentrere oss om den opprinnelige, norske fyrstekaka."

  Øystein

  SvarSlett
 14. Hei Øystein

  Har utrolig nok ikke tenkt den tanken før, men sitatet ditt gir noen uhyggelige assosiasjoner ja.

  På den annen side: Kanskje er det nettopp individuell gladvold, totalt blottet for politisk eller ideologisk innhold, Norge og verden trenger nå?

  SvarSlett

Adrian!