søndag 22. april 2012

Da talkshows fortsatt var relevante


4 kommentarer:

 1. BTW:

  http://www.mtv.com/news/articles/1684026/sylvester-stallone-rambo.jhtml

  Øystein

  SvarSlett
 2. Herlig!

  Kommer det flere anmeldelser? Savner The Delta Force (1985). Den bør oppfylle de fleste kravene, og er en del bedre enn Lone Wolf McQuade. Og hva med American Ninja? Tror dere vil sette pris på begge.

  SvarSlett
 3. Hei Martin!

  Hyggelig å få besøk fra andre enn filmklubbens medlemmer, budskapet vårt har tydeligvis bred appell.

  Som du sikkert har fått med deg har aktivitet i klubben vært noe laber den siste tiden, men fra sommeren ryktes det om flere visninger. Vi snakker om Terminator-trilogien og kinofilmer som Expendables 2. Da blir det forhåpentligvis anmeldelser også.

  Når det gjelder Chuck Norris-filmene er det litt av et mysterium at vi gikk for Lone Wolf McQuade framfor en av Delta Force-filmene. Kanskej du har lyst til å skrive en gjesteanmeldelse?

  SvarSlett
 4. Høres bra ut! Terminator-serien er vel riktignok kommet opp i fire filmer, men er enig i at de(n) nyeste er lett å glemme i farten. De to første er dog et fascinerende dokument over hvor langt det er mulig å falle i kvalitet for en filmskaper på 20 år. Forrige gang jeg så The Terminator gikk det opp for meg at flere enkeltscener i den filmen er mye bedre enn hele Avatar.

  Husker ikke hvor jeg kom over denne bloggen, men regner med det var linket til den i et eller annet kommentarfelt. Mye fin lesning.

  Skal se hva jeg kan få til med en gjesteanmeldelse.

  SvarSlett

Adrian!