lørdag 18. september 2010

Film uke 38: First Blood Part II (1985)


Da er det tid for formell invitasjon til filmvisning:
Onsdag 18. september kl. 18.00, Nedre Ullevål

Filmen er som kjent del to i den episke Rambo-serien, og denne gangen må John R. overvinne sitt posttraumatiske stress og sette kursen tilbake til Vietnam.

Verdt å nevne er at regissøren fra den første filmen, Ted Kotcheff, er byttet ut med nå avdøde George P. Cosmatos. Selv om mange nok hevet øyenbrynene over at mannen bak det første mesterverket fikk fyken, så skulle historien gi Cosmatos et riktig så godt ettermæle. Dette er nemlig mannen som året etter tok Stallones karierre nok et steg videre med den udiskutable klassikeren Cobra. På 90-tallet stod han også bak den populære western-filmen Tombstone.

Vel møtt til nok en flott kveld med en av filmhistoriens største actionikoner!


ps. Overraskende nok har et flertall av Adrians medlemmer gått inn for en ny tradisjon før filmvisningen: Hver uke skal det nå vises en episode av VGTVs nye realityserie OsloGirls. Om dette er forenelig med Filmklubbens vedtekter er uklart, dette kan bli et tema på onsdagens medlemsmøte.

2 kommentarer:

  1. Hallo
    Jeg fikk byttet vakt forrige uke, men denne uka sliter jeg veldig. Det ser stygt ut og må nok derfor melde avbud til filmen onsdag...

    Lars

    SvarSlett
  2. Bra med beskjed i tide. Jævli synd du ikke får vært med. Skulle onsdagen bli et vedvarende problem kan vi jo ta det opp til diskusjon.

    SvarSlett

Adrian!