torsdag 23. september 2010

Klubbkveld uke 38: Rambo - First Blood Part 2

Onsdag 22.09
Samlingen startet med å se ekstraomgangene i cupdramaet mellom Follo-Rosenborg hvor Follo fortjent gikk videre til cupfinalen. Etter kampen fortsatte kvelden med det planlagte programmet.

Først ut var ikke mindre enn 6 episoder av VG-TV sin fantastiske reality-serie OsloGirls. Serien tar for seg hverdagsproblematikk alle klubbens medlemmer kjenner seg godt igjen i.

Da vi gikk tom for episoder av vår nye favorittserie kom vi til neste punkt på kveldens program Quiz. Andreas var ukens quizmaster og leverte en god og underholdene quiz. Øystein tok seieren for andre uke på rad med 11 poeng, imponerende. Undertegnede kom på andre plass med 9 mens Ola havnet på tredje og siste med 4 poeng.

Etter quiz var det engelig klart for kveldens høydepunkt Rambo - First Blood Part 2. Filmen er oppfølger til sist ukes visning Rambo - First Blood. Rambo - First Blood Part 2 fortsetter historien der First Blood slapp med Rambo i fengsel. Gjennom Oberst Trautman får Rambo tilbud om å reise på oppdrag til Vietnam. Oppdraget går ut på å bekrefte/avkrefte om amerikanse soldater fortsatt er holdt fanget i Vietnam. Filmen var den første som tok opp dette temaet noe som gjorde den til en kontroversiell film da den kom ut i 1985. James Camron, som skrev screenplay med Stallone, har uttalt at det politiske aspektet ved filmen fullt og helt kommer fra Stallone. Ellers er det verdt å nevne at filmens avslutningssang er fremført av Sylvesters bror Frank Stallone.

Poeng Rambo – First Blood Part 2:

Ola: 86
Øystein: 72
Kim: 72
Andreas: 68Rambo - First Blood Part 2 får da takket være Ola et gjennomsnitt på 74,5 poeng.
Alle deltakere var veldig fornøyd med ukens samling og ser frem til å fortsette Rambo serien med Rambo 3 neste uke.

7 kommentarer:

 1. Takk for fint referat fra Kim, ikke dårlig til å være første gang!

  Liker lenkene dine, men det er noe galt med den som skal vise hvor kontroversiell filmen faktis var. Viktig tema!

  Ellers blir jeg mer og mer usikker på om 86 Adrianer var i overkant, kanskje jeg lot følelsene ta overhånd? Uansett var det en flott filmopplevelse, om enn ikke bedre og viktigere enn First Blood (eneren).

  Til slutt må jeg bare få kommentere Frank Stallone, Sylvesters til nå ukjente bror. Ikke bare har han fått utseendet i familien, men FOR en singer-songwriter han er! Fantastisk hva Stallone-slekta kan by på, ser fram til å bli kjent med flere familiemedlemmer i ukene framover.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for tilbakemelding Ola. Linken skal nå være fikset.

  SvarSlett
 3. var visst Sylvester Stallones sønn som tipsa ham om den på det tidspkt (ettr min oppfatning) noe perifere regissøren George P. Cosmatos, som altså endte opp med å regissere actiondramaet First Blood part II. Når vi er inne på Stallone-familien. Dette til orientering.

  SvarSlett
 4. Fantastiske bilder forresten Kim!! Flott film

  SvarSlett
 5. Hei Øystein!

  Nå blir jeg veldig interessert, Stallones sønn?
  Hvor gammel kan han ha vært i -85?

  SvarSlett
 6. Jeg har også lest det Øystein sier. Det skal ha vært Stallones første barn Sage Moonblood Stallone
  som tipsen om Cosmatos da han hadde sett film Of unknown origin fra 1983. det sies også at Stallone stor sett tok ansvaret for regien av filmen selv om det var Cosmatos som hadde jobben.
  http://www.youtube.com/watch?v=LYCNtAfQmFY
  http://en.wikipedia.org/wiki/Sage_Stallone

  SvarSlett
 7. Hei Kim

  Dette må da være den mest talentfulle Hollywood-slekta i historien?! Ikke bare regisserer Sylvester i praksis sine egne filmer, tidlig i karrieren, men hans da ni - 9 - år gamle sønn (Moonblood!) fungerer som karriererådgiver og filmekspert. Utrolig!

  Blir spennende å høre hva søsknende Seargeoh, Sistine, Sophia og Scarlet Stallone har bidratt med.

  SvarSlett

Adrian!