mandag 27. september 2010

Film uke 39: Rambo III (1988)


Vi fortsetter å følge Rambo i kampen mot verdens ondskap, og denne uken er vi klare for film nummer tre i dette episke action-eventyret.

Etter å ha utsletta en vietnamesisk fangeleir, tatt 57 liv, sett sin kjære bli skutt og drept, og sliti med posttraumatisk stresslidelse i First Blood Part II, har Rambo nå slått seg til ro og funnet indre fred i et kloster i Thailand. Men, heldigvis for oss, finnes det mer ondskap i verden og det tar ikke lang tid før USA og Colonel Trautman oppsøker Rambo og nok en gang ber om hans assistanse. Denne gangen er lekegrinda Afghanistan, og ondskapen Sovjet.

Guinness Rekordbok kåra Rambo III til tidenes mest voldelige film, så her er det bare å legge igjen neglelakken hjemme og møte opp!

Oppmøte på Ola's på Ullevaal, onsdag 29. september.

5 kommentarer:

 1. Ukas høydepkt. Jeg skal naile quizen, lett

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg også, satser på topp-to plassering denne uka!

  Ellers ser episode 7 av vorspiel-serien jævlig bra ut. Denne uka har Marie Amanda og Nathalie vært på byen og tar nachspielet i Frognerparken: http://www.vgtv.no/video/img/79576_160px.jpg

  SvarSlett
 3. Det er ikke lov å se før onsdag!

  SvarSlett
 4. Jeg har selvfølgelig ikke juksa! Har bare lest presentasjon av episoden, og sett på det vedlagte illustrasjonsbildet.

  Mer skulle ikke til før spenningen begynte å sitre i kroppen!

  SvarSlett

Adrian!