søndag 2. januar 2011

Referat Nyttårsspesial uke 52: Total Recall


Tilstede: Lasse Kongo, Ollis, Øystein, Kim og Mr.Lax.

Det var endelig duket for Adrians første nyttårsfeiring og det var et lystig lag som stilte opp i lokalene på Sinsen kl 16. Kvelden startet med en fortreffelig middag og første av mange runder med Peace in our Life allsang.

Etter middag var det klart for kveldens møte. Øystein overrasket og imponerte kraftig med å servere sin hjemmelagde fyrstekake.Møte:
Sak 1: Velkommen.
 • Kim ønsker alle oppmøtte velkomne.
Sak 2: Oppfølgingsaker.
 • Sendt bestilling av t-skjorter. Ventet levering innen to uker.
 • Juleverksted var en udiskutabel suksess.
Sak 3:Neste nøte:
 • Lokale: Trimveien
 • Når: Torsdag 6.01.2011
 • Film: Øystein velger en Chuck Norris film.
 • Oppgaver: Innkalling: Øystein, quiz: Kim, referat: Lars.
Sak 4: Disiplinærsak:
 • Ollis setter søkelyset på Lars sin ansvarsfraskrivelse vedrørende referat for kvelden. Lars responderer med bestikkelser. Stemningen blir bedre. Lars forlater lokalet og arrangementet.
Sak 5: Statistikk:
 • Det har blitt opprettet konto for Filmklubben Adrian på Google Analytics. Rask gjennomgang av siden og funksjonaliteter.
 • Det er fortsatt økning i antall sidevisinger per mnd.
Sak 6: Annet:
 • Ollis og Øystein sier noen ord om klubbens utvikling og historie.Etter møtet står quiz på programmet. Vi har besøk av Magnus, Øysteins bror, som blir med på quiz. Øystein serverer oss en godt komponert quiz med spørsmål relatert til årets program.
Det blir en spennende runde hvor Ollis tar en knepen seier foran Lasse Kongo. Det er noe uenigheter i forhold til tidsbruk men seieren godkjennes og Ollis står som vinner.


Poeng:
Ollis: 16
Lasse Kongo: 15
Kim: 10

Film:
Kveldens film var Total Recall fra 1990 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen. Filmens handling er lagt til år 2084. Arnold spiller bygningsarbeideren Douglas Quaid som er oppslukt av tanken om å dra til planeten Mars. Etter et forsøk på å ta en virtuell ferie til planeten begynner problemene og han ender til slutt opp med å reise dit, men er det virkelighet eller drøm? Filmens høydepunkt var utvilsomt denne lekre dama.


Lasse Kongo: 73
Øystein: 72
Ollis: 75
Kim:34
Gjennomsnitt: 50,8

Etter filmen ble det allsang av Peace in our life x antall ganger før vi tok turen ut i den virkelige verden, nærmere bestemt Tøyen. Overgangen til det nye året ble feiret på en takterrasse med cava, sigar og mer allsang.Takk for et fantastisk år som har gått. Vi gleder oss til å se hva det neste vil bringe.

5 kommentarer:

 1. Hvem faen har gitt tommel ned nå...

  SvarSlett
 2. Haha, svin. Jævli bra det bildet fra taket på Tøyen forresten. Skulle bare hatt en skikkelig peace in our life heading.

  SvarSlett
 3. Den fyrstekakeoppskriften du har lenket til er for øvrig ikke noe jeg kan stå inne for.

  SvarSlett

Adrian!