onsdag 29. desember 2010

Nyttårsspesial uke 52: Total RecallFredag den 31. Desember er det tid for Adrians nyttårsfest. Vi har et program spekket med godbiter utover kvelden og vi nevner i fleng: Et trivelig møte, mat, quizkavalkade og hyggelig samvær. Men selve rosinen i pølsa blir selvsagt Arnolds klassiker "Total Recall" fra 1990, som vi har store forventninger til.


Oppmtøte blir klokka 16 presis i Adrians lokaler på Sinsen. Husk penger for mat og noe godt å ha i koppen. Kanskje får vi mulighet til å se hvordan julepynten ser ut? Vi gjør oppmerksom på at møtesaker skal meldes inn i kommentarfeltet.

Vel møtt!

7 kommentarer:

 1. Jeg melder ankomst kl. 12.00 for middagsforberedelser. Kan samtidig melde ifra om ekstreme forventinger og nyttårsglede!

  Hvor mye penger i kontanter er det snakk om?

  Forresten: Trenger vi en pyntekomité?

  SvarSlett
 2. Etter å ha konferert med Øystein vil jeg høflig og ydmykt melde interesse for å delta utover kvelden, preferabelt i etterkant av middagen.

  Magnus

  SvarSlett
 3. Hei Magnus

  Meget hyggelig å høre. Jeg viser til punkt 6 i referatet fra uke 50:

  "Vennligsinnede er velkomne til å observere festlighetene fra kl. 19.00.
  Ordinært klubbmøte settes kl. 19.30.
  Visning av film ca. kl. 20.00"

  Vel møtt!

  SvarSlett
 4. Ber om at jeg ikke blir ført opp som referent, da jeg forlater festen lovlig tidlig og mest sannsynlig ikke får med meg alt!

  SvarSlett
 5. Da jeg ikke klarte å kjøpe kalkun i tide blir det servert lammestek med fløtegratinerte poteter.

  SvarSlett
 6. Det skal vel ikke være en møtesak men jeg vil gjerne informere litt om bloggens statistikk.

  SvarSlett
 7. Hei Mr. Lax

  Da det ikke virker som om du har tatt kontakt med andre klubbmedlemmer for å bytte oppgave får vi vel bare stemme over dette ved møtestart.

  Minner ellers om at oppgavefordelingen alltid er å finne i referatet fra forrige møte. Det er lurt å være tidlig ute hvis man ønsker å fraskrive seg demokratisk vedtatte oppgaver.

  Gleder meg til å se alle kl. 17!

  SvarSlett

Adrian!