lørdag 7. august 2010

Film uke 32: Octagon

Suksessen ruller videre! Førstkommende torsdag er det igjen tid for klubb. Ukens film blir Eric Karsons actionthriller Octagon (1980).

Eric Karson er blant annet kjent for sine bidrag i filmer som Black Eagle (1988) og Lionheart (1990), filmer som Filmklubben Adrian ganske sikkert vil komme tilbake til. I Octagon introduserer han oss for den hardtslående ninjadødaren Scott James, spilt av Carlos Ray "Chuck" Norris.

De fleste kjenner nok Chuck Norris med Ranger Cordell Walker. Men Chuck Norris er også skaperen av kampsporten Chun Kuk Do (en hybrid av Tang Soo Do og et lass med andre kampsporter). Og, o'lykke, i Octagon vil det faktisk bli mulighet til å bivåne Chuck i full utfoldelse, i en legendarisk kampscene visstnok rangert som nummer 13 på Fighting Stars Magazines liste over tidenes råeste (skal vi tro IMDB). Vi gleder oss!

Oppmøte kl. 18, Ullevaal. Det blir arrangert Octagon-Quiz før visningen, så sørg for å ha faktaene på plass.

6 kommentarer:

 1. Andreas er klar for storfilm!

  SvarSlett
 2. Konge! Hjertelig velkommen. Apropos den nye pollen, om episk filmserie... vanskelig! Mye som skulle vært sagt her, ser frem til nærmere drøfting på torsdag.

  SvarSlett
 3. Jeg hører påmeldelsene raser inn. Er det fortsatt mulig å få tilrevet seg en plass til dette evenementet av en happening?

  Magnus

  SvarSlett
 4. Vi skal få gjort plass til deg. Forutsetter seff at du blir følger av bloggen og sprer det glade budskap i trondheim utover høsten

  SvarSlett
 5. Hei Andreas og Magnus

  Dere er mer enn velkomne til torsdagens storfilm!

  Jeg caller shotgun på sofaplassen nærmest veggen, men med hele 14 kvm å boltre oss på blir det neppe plassproblemer.

  SvarSlett
 6. Hei Lasse

  Ser du klarte å redigere dette innlegget selv. Bra!

  SvarSlett

Adrian!