lørdag 21. august 2010

Filmklubben Adrian uke 33 og 34 (eller: confession of an ølhund)

Film for uke 33 har ikke blitt annonsert. Av flere årsaker.

For det første har det, grunnet ferieavvikling, utbytting, fotballrunde m.m., vært usikkerhet knyttet til dato og gjennomføring.

Dato og filmvalg har også vært betinget av noen sene (men gode!) postleveranser (noe vi vil komme tilbake til).

På tross av at film for uke 33 ikke har vært annonsert, har det likevel versert rykter i korridorene. Ryktene sa "Black Eagle". "Dagen er fredag!", hvisket de ivrigste.

Men selv med en utholdende gjeng ildsjeler, boblende entusiastiske, klare til dyst, klarte undertegnede å fucke det opp. På vei hjem fra jobb, en hjemvei som går over campus på Blindern, klarte Øystein å gå seg bort i et stort telt med høy musikk og kaldt øl i prisklassen norsk moderat til billig (litt som i Lillestrøm).

Jeg legger meg flat.

Så de gode nyhetene:

For over en uke siden ble det avlagt blodsed på å bestille filmeposene Rocky, Rambo, og Predator/Predator vs. Alien. Leveransene burde nå være godt på vei (så sant ingen har fart med løsaktig snakk?), og skulle således tikke inn any day nå!

Derfor, om alt går etter planen, filmkveld på onsdag uke 34, altså første kapittel i et enda ikke spesifisert episk flerfilmsverk. Nærmere info kommer, når brikkene faller på plass. Passer bra for alle? Vil du være med, men ganske sikker på at du ikke blir invitert? Det er lov å prøve! Ta kontakt.

Tilleggsopplysning:

Siden Partylars ikke var med når vi avtalte å bestille godsakene, må han selv ta ansvar for å bestille en actionfylt partypack som ikke allerede er bestilt, fortrinnsvis samtlige Conan-filmer (og gjerne Red Sonja).

Goooooooooooooooood helg :) :) :) :)

1 kommentar:

  1. Ikke vær for hard mot deg selv Øystein.
    For min del har den ekstra uka uten film bare økt forventingene fram mot neste visning!

    Til Lars: Du trenger ikke kjøpe Red Sonja, den har vi allerede.

    SvarSlett

Adrian!