mandag 20. desember 2010

Julespesial uke 51: Juleverksted og Jingle All the Way.


Filmklubben Adrian har den store ære av å kunne invitere til juleverksted onsdag 22 desember. Etter en slitsom desember måned med eksamener, julegaveshopping og annet mas kan vi endelig ønske julen velkommen. Gløgg, pepperkakebaking, dorullnisser og en julefilm med Arnold står på programmet. Ola og Lasse Kongo er materialansvarlig. Kim har ansvar for kveldens bevertning. Det vil blant annet bli servert gløgg, pepperkaker og julegrøt. Ellers oppfordres alle som kommer til å ta med seg det de ønsker av godt drikke.


Kveldens film er Jingle All the Way fra 1996 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen. Etter sist ukes triste forsøk på en julefilm er spenningen stor rundt Jingle All the Way. I filmen følger vi en fars desperate jakt etter årets kuleste julegave til sin sønn.

Oppmøte i Filmklubben Adrians lokaler på Sinsen kl 17:00.

22 kommentarer:

 1. I følge en anmeldelse på IMDb er ukas film mye bedre enn Santa with Muscles: "(om SwM)...It makes "Jingle All the Way" and even "Santa Claus Conquers the Martians" seem GOOD in comparison!"
  Altså god med store bokstaver.

  Ellers minner jeg om at vi fortsatt trenger: Rød filt, bomull, piperensere, limstifter, ispinner
  Hvis alle tar med seg litt blir dette bra!

  SvarSlett
 2. Er forresten dette en hyggelig anledning til å invitere våre prospects?

  SvarSlett
 3. Skal ikke heller dere i materiellansvarlige ordne alt det du nevner også få igjen penger? Jeg kommer hvertfall til å kjøpe inn gløgg, mandler, rosiner, vin til gløgg, peppekakedeig, klementiner, andre julekaker og julegrøt så får jeg heller få penger tilbake. Er ikke det en grei løsning? Er det noe andre ønsker av mat eller snacks?

  SvarSlett
 4. Slik det ser ut nå er jeg nødt til å melde avbud...... Det er jul i kommunen og folk blir sykere enn noen gang denne uka! Skal forsøke å få bytta, men det ser lite lovende ut...

  SvarSlett
 5. Hvis du skal kjøpe all mat, drikke og ildvann Kim, så dropper jeg, er så ikke vits å ha dobbelt opp med klementin og kake. Så får du heller igjen penger. Utvalget du skisserer høres bra ut.

  Samme ordning med materialer.

  Mitt unike bidrag er denne filmen, som jeg i verste fall må kjøpe om biblioteksektoren skulle ha tatt ferie. O jul med din glede.

  SvarSlett
 6. Kim får ta stilling til om han vil ha prospects i huset sitt. Gjør ikke noe for min del.

  SvarSlett
 7. Jeg står ikke for drikke utover vin til gløggen. skal ikke være noe stort behov for snacks da jeg kjøper det mest grunnleggende men hvis noen ønsker å ha med seg noe stoppes de ikke i døra. jeg har ikke noe i mot at sivile kommer, men da må de melde sin ankomst her.

  SvarSlett
 8. Fine greier, gleder meg. Die Hard-gløggens lakserende effekt har begynt å avta så skal bli fint med litt påfyll.

  SvarSlett
 9. Jeg slutter opp om forslaget til Kim. Tror jeg snakker for Lasse K. også når jeg sier at også vi i materiellkomiteen tar ansvar for innkjøp. Kvitteringer medbringes juleverkstedet.

  Mr. Lax: Trist å høre at du ikke kan delta. Sender du en stand-in?

  Øystin: Hva er det du liker? Lenka funker ikke.

  SvarSlett
 10. hehe, det er ingen lenke. Jeg imiterte ungdommens web2.0-språk. Min type humor!

  SvarSlett
 11. det var ikke noe moro øystein jeg prøvde i firefox, explorer og chrome før jeg ga opp.

  SvarSlett
 12. Vil for øvrig ønske Audun Kjus Aahlin (med forbehold om skrivefeil) velkommen i morra, alltid hyggelig med nye ansikter. Håper du gleder deg til hjertelig humør- og actionfylt julefilm Audun.

  SvarSlett
 13. http://no.norton.com/theme.jsp?themeid=facebook&om_ext_cid=hho_xmas_no

  vet ikke om dere får opp denne linken, men dolph frontmann for nye norton antivirus kampanje.

  SvarSlett
 14. Audun gleder seg til å komme, men han så filmen på lørdag. Det blir sikkert uansett kozelig. Koz og klemz.

  SvarSlett
 15. Vil bare presisere: Hvis noen har f.eks. limstift hjemme er det bare å ta med. Gi gjerne også beskjed til meg el. Lasse K. så vi ikke kjøper dobbelt. Alt det vi ikke allerede har kjøper vi.

  SvarSlett
 16. Har ikke, så bare kjøp. Men ingen vits å overdrive! Julen handler om å dele.

  SvarSlett
 17. Angående nyttårsfilm har jeg gjort en del research på nettet og kun funnet èn film med nyttårstema som kan være akutell for oss, nemlig "Strange Days" med Ralph Fiennes og Juliette Lewis. trailer her: http://www.youtube.com/watch?v=wE2dO6UyK3Q

  Dersom denne ikke faller i smak, foreslår jeg at vi kjører på med en real klassiker som f.eks. Total Recall.

  SvarSlett
 18. Eller: idet jeg holdt på å gi opp fant jeg også ut at Arnolds "End of Days" også har nyttårstema. Denne bør vurderes.

  SvarSlett
 19. Takk for et fantastisk bra juleverksted i går!
  #gløggmedgin

  SvarSlett
 20. takk i like måte! verden har nok aldri sett maken til dorullnisser. må dessverre meddele at 24-timersregelen nok ikke kommer til å bli overholdt denne gang, pga ferieavvikling. god jul til adrian!

  SvarSlett
 21. Skal gi deg slækk på 24-timersregelen nå i jula. Og takk skal dere ha for i går ja! Flott kveld. Ta vare på materialet. Neste år lærer vi av gårsdagen og gjør det enda bedre. For ikke å snakke om påskeverkstedet!

  SvarSlett

Adrian!