onsdag 2. mars 2011

Film uke 9: Hard to Kill

Vurdert: 14. mars 1990
Aldersgrense: Forbudt

Medietilsynet har sagt sitt. Fredag 4. mars er det endelig Filmklubben Adrians tur! Da er det igjen tid for klubbkveld, og ukens film er action-klassikeren Hard to Kill.

I Steven Seagals katalog er nok å ta av, men denne gang kan det likevel være grunn til å glede seg litt ekstra: Hard to Kill er filmen som tok året 1990 med storm; blendende aikido-teknikker og grov vold i skjønn forening, alt selvsagt med dødelig utgang, var det som skulle til for å befeste Mr. Seagals posisjon som en skinnende stjerne på action-himmelen. Hard to Kill var dessuten den første filmen der publikum fikk gleden av å oppleve Stevens etterhvert så karakteristiske hestehale, i samspill med hans daværende kone, bombenedslaget Kelly LeBrock - så her skal det med andre ord være noe å glede seg til, uansett seksuell preferanse.

Selve klubbmøtet unnagjøres med øl og matbit på Café Abel (v/ trikkestoppet Colletts plass). Oppmøte klokka 17:00 - husk uniform!

Deretter (og senest klokka 19) går turen til klubbens lokaler i Trimveien, hvor det antakeligvis blir både Lawman og film, og sikkert bøttevis med god stemning. Hvor vi tar quizen, gjenstår å se.

Meld nå fra om du ikke kommer da.

Peace in our life.

5 kommentarer:

 1. Tykje jeg gleder meg. Har du fått tak i filmen, Lasse K?

  Har forresten en sak å melde inn:
  Film for neste uke. Vil nominere Seagal-klassikeren Marked for Death.

  Og en sak til:
  Hvis møte i Roma, mulig jeg ikke må levere fra meg skjorta...? Skulle gjerne reklamert litt på det norske instituttet der nede - sikkert sultefora på skikkelig finkultur.

  Tror forresten jeg får DVD i leiligheten! Er vi heldig får vi tak i en klassiker med italiensk dubbing.

  SvarSlett
 2. Og statistikk hadde vært fint.

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke mulighet til å komme fredag. Ser jeg er satt opp til å skrive referat noen andre må ta dette.

  SvarSlett
 4. nei, jeg har ikke fått tak i filmen ennå, men jeg satser på å få det til i morgen. har god tid i byen, så det burde ikke være noe problem.som neste film ønsker jeg å nominere Cobra.

  SvarSlett
 5. Cobra ja. Knallforslag. Den er notert.

  SvarSlett

Adrian!