søndag 20. mars 2011

Konflikt i filmklubbenHvorfor kan vi ikke bare være venner?

30 kommentarer:

 1. Tykje, var sikker på vi hadde fratatt deg inngangsbilletten til bloggen? I mangel på noe bedre ser jeg meg nødt til å appellere til samvittigheten din og kjærligheten din til god film og god møtevirksomhet: hold deg for god til å slette innholdet!

  Btw bra om du møter opp fredag så får vi unna dette raskt og smidig.

  Og gratulerer til alle med tidenes serieåpning!

  SvarSlett
 2. Dette var et merkelig innlegg.

  SvarSlett
 3. Jeg har nå fjernet meg selv som forfatter på bloggen.

  SvarSlett
 4. Melder ut meg selv av denne diktator-styrte klubben jeg da.

  Lykke til videre

  SvarSlett
 5. Spørsmål til ettertanke: Er et flertallsdiktatur så mye bedre enn et mindretallsdiktatur?

  SvarSlett
 6. et annet spørsmål til ettertanke: hvorfor har ikke dette innlegget etiketter?

  SvarSlett
 7. Tar selvkritikk på det Lasse, har lagt til nå.

  SvarSlett
 8. takk for det, men jeg kan ikke huske at disse etikettene er godkjent for bruk enda? jeg foreslår at dette bør gjennom vanlig saksgang.

  På spørsmålet om mindretalls (enmanns?)-diktatur vil jeg mene at et opplyst enevelde kan være vel og bra, men at det historisk sett har vist seg å fungere dårlig i praksis.

  SvarSlett
 9. Lasse K: Vi har ikke hatt en veldig streng praksis på etablering av nye etiketter (etiketter i toppmenyen derimot..), men hvis der er ønskelig må det selvsagt tas opp til diskusjon. Har du i mellomtiden forslag til eksisterende etiketter som kler innlegget?

  SvarSlett
 10. Andreas og Kim: Hvorfor vil dere melde dere ut? Og hvem er diktator?

  SvarSlett
 11. Til alle: Etter min mening bunner hele denne konflikten/ diskusjonen i Mr. Lax sin manglende humoristiske sans. Han har tydeligvis tolket min åpenbare ironiske sms som en reell trussel om å slette bloggen. En blogg som jeg i sin tid var med på å stifte, og som jeg sannsynligvis har brukt mer tid på en både jobb og utdanning siden da. Det burde være åpenbart at jeg ikke ønsker dette. Den noe overdrevne reaksjonen med å fjerne mine administratorrettigheter ble altså tatt på sviktende grunnlag.

  Humor og ironi til side: Jeg synes dere som deltok på forrige møte burde tatt hensyn til at jeg faktisk meldte fra om når det passet for meg å ha møte denne uken. Jeg oppga to alternative dager per sms til Mr. Lax, men fikk bare en sur beskjed om å levere inn t-skjorta tilbake. Da følte jeg det var på sin plass å gi svar på tiltale.

  SvarSlett
 12. tja.. dette kan vel kategoriseres som kulturnytt, kanskje?

  På den andre siden var dette ment som en spøk fra vår side også, som kanskje manglet litt fintfølelse, men som nok også ble tatt noget ille opp. Angående neste møte ble det uansett sånn at det ikke passet for fler enn tre adrianer, det lot seg dessverre ikke gjøre å finne en dag alle kunne denne gangen.

  forøvrig håper jeg at kim og andreas kommer tilbake og bidrar med blogginnlegg av høy kvalitet, slik de har hatt som vane.

  SvarSlett
 13. Ja begge SMS'er var altså fulle av humor og ironi - konklusjonen må bli at det ikke finnes noe som heter ironi på SMS.

  Ironisk nok har flere påpekt ironien på bloggen vår... hvilken ironi?

  Finnes det ironi i kommentarfelt? hva med twitter? Dette til diskusjon. Vi har nok alle lært noe om ironiens natur i dag ja.

  SvarSlett
 14. Angående diskusjon om flertallets versus mindretallets diktatur: kanskje alle bare skulle oopprette hver sin filmblogg?

  SvarSlett
 15. Mon tro om denne diskusjonen ser bra ut via google translator?

  SvarSlett
 16. Apropos fittetryne-bildet: kjempet chuck norris på begge sider i borgerkrigen?

  SvarSlett
 17. Joda - ser grisebraut på engelsk.

  SvarSlett
 18. Jeg likte disse oversettelsene:

  "Speaking of pussy snout-image: chuck norris fought on both sides in the Civil War?"

  "Yes - looks pig broke in English."

  SvarSlett
 19. Kan alle gjøre rede for sin side av saken ift hvem som er blitt fratatt eller har gitt fra seg hvilke rettigheter her på bloggen?

  På møtet vedtok vi å inndra alle sertifikater fra Ollis som kunne hindre ham i å slette innhold, til faren var over.

  Mandag morra fikk jeg melding fra et medlem om at han var fratatt forfatterrettigheter.

  Senere på dagen går samme medlem og et medlem til ut på bloggen og frasier seg forfatterrettighetene.

  Komplott, taktikk eller unnskyldning for ansvarsfraskrivelse? Jeg kan ikke drifte denne jævla bloggen aleine.

  Gratulerer med dagen til Kim forresten!

  SvarSlett
 20. I tillegg til å kreve veldig mye tid og jobb, kjenner jeg at denne klubben nå også gir meg en god del irritasjon, så da er det best for alle at jeg gir meg.

  For min del er jeg lei av at Ollis, som jeg tror er den som er mest opptatt av å innføre strenge regler (14-dagers regelen f.eks.), viser tydelige problemer med å forholde seg til disse reglene selv.

  I tillegg begynner jeg å bli lei av kommentarer/kritikk i form av "Merkelig. Nesten tre uker etter quizen ble publisert, men ennå ingen svar?", "Spent på å lese quizen fra denne filmen jeg." og "Jeg gleder meg til å lese dette referatet, men jeg blir så ukonsentrert når alle etikettene ikke er på plass."

  SvarSlett
 21. Hei Andreas

  Først og fremst vil jeg oppfordre deg til å ta en pustepause og ikke ta forhastede avgjørelser. Er sikker på at jeg snakker for de fleste når jeg sier at det vil være et stort tap å miste deg som medlem.

  Hvis det er forhold ved klubbens struktur og/eller enkeltmedlemmers atferd du reagerer på er det fint å få det fram så vi kan bli en enda bedre klubb. Make a change, don't be a stranger!

  Som et svar på din innledende kritikk synes jeg nok det er litt urettferdig å gi meg hovedansvaret for strenge regler. Jeg mener at her har flere vært aktive i å etablere dagens rutiner, og alle som har deltatt i de demokratiske vedtakene er medansvarlige. Når det er sagt innrømmer jeg selvsagt at jeg ikke har hatt noe imot flere av de innførte reglene.

  Regner med at du viser til mine sms-er til Mr. Lax under siste møte når du sier at jeg viser tydelige problemer med å forholde meg til 14-dagers regelen. Vi kan vel alle være enige om at det gikk en kule varmt, og at det ble sagt ting som ikke var helt heldige. Jeg opplevde for første gang 14-dagers regelen som en i overkant rigid regel, derfor støtter jeg opp om en ny vurdering av denne.

  Bortsett fra dette er jeg vel ikke enig i at jeg har spesielle problemer med å forholde meg til våre vedtatte regler. Men jeg skal allikevel være åpen for konsstruktiv kritikk rundt dette spørsmålet.

  Håper igjen at du vil revurdere ditt medlemskap Andreas, du er hjørnestein i vår lille forening.

  SvarSlett
 22. Hei Øystein

  Jeg har som alle vet blitt fratatt administratorrettigheter for bloggen. Jeg er ikke glad for eller spesielt enig i denne reaksjonen, og håper jeg snart får ta del i det gode selskap igjen.

  SvarSlett
 23. Melder avbud fredag jeg. Jobber 60 timersuke og har ikke helt motivasjonen inne foran fredagen. Tror det er på tide med en liten pause for alle sammen.

  SvarSlett
 24. Hehe, jeg har også hatt dårlig motivasjon i perioder. Har jo også ymtet frempå om å kutte ned til annenhver uke eller en gang pr måned, og blitt ledd rått ut. Kunne det være noe for dere folkens?

  Samtidig er jeg den første til å slutte opp om duste forslag og møtehælvete i perioder hvor jeg har mer fritid og overskudd. Den skal jeg gladelig ta.

  Men faen folkens, uaktuelt for meg å kutte dette ut, men kutter gjerne ned. Annenhver uke synes jeg hadde vært passe. Kunne gått på rundgang å invitere, og la verten styre hvilken dag, siden det kke blir så ofte kan alle da bytte vakter en gang i blant så alle får vært med mer enn de ikke er mer.

  Men vil folk ha full stillhet og pause en periode får jeg trekke opp i fjellene og drive geriljaactionvirksomhet derfra. Men jeg synes annenhver eller kanskje til og med hver tredje uke ville være verdt å prøve ut. Også kutte tekniskadministrativt og ymse andre funksjoner ned til beinet?

  Det viktigste for meg er for øvrig det sosiale samværet og å se folk mer enn to ganger i halvåret, ikke denna bloggen og alt rundt.

  En ting til: Blir det film og middag fredag Kim? Eller er det bare kleint?

  SvarSlett
 25. Jeg vil holde møtet som avtalt på fredag. De som kan er hjertelig velkommne. Jeg ønsker ikke å trekke meg fra filmklubben. Hvis det er mulig vil jeg gjerne ha tilbake rettigheten jeg ble fratatt. Jeg synes vi kan ta denne diskusjonen på et møte og ikke i kommentarfeltet.

  SvarSlett
 26. Ja, jeg er enig med deg. Men mener samtidig at kommentarfelt er bedre enn SMS, for da blir det hvertfall åpent for alle.

  Men et problem med å ta det på møte er at både jeg og tydeligvis alle dere andre har det ganske travelt, og sånn sett irritasjonselement å sette av en langhelg til å høre på alt pisspreiket det vil være realistisk å forvente.

  Men jeg kommer jeg også ja! Fredag 17:00 på Renna.

  SvarSlett
 27. Jeg og Kim hadde møte i dag. Vi så Universal Soldier Regenaration, mer om denne senere, men ingen trenger nok være spesielt triste for å ha gått glipp av den.

  Men vi resonnerte også litt. For å gjøre det hele kort: Stemmer det at ingen av oss per nå har teknisk-administrative rettigheter til bloggen? Hvordan gikk i så fall det til? (dvs.: hvem tok rettighetene mine?)

  SvarSlett
 28. Gleder meg til å høre mer...

  Men det skal vel ikke være mulig at ingen har admin-rettigheter lenger?! Viktig at alle undersøker Google-kontoen sin nå, dette må avklares.

  SvarSlett

Adrian!