søndag 20. mars 2011

Referat Filmformiddag uke 11: Universal Soldier: The Return (1999)

Oppmøte: Kim, Andreas, Mr. Lax, Lasse Kongo, Øystein.

Det var en småbleik men positiv gjeng som møttes i ellevetida hos Kim og Kristin på Sinsen. Seansen ble innledet med en solid frokost. På menyen fant vi vinnere som sprøstekt bacon, eggerøre, tomatbønner, ost og salami og leverpostei og grønnsaker, meierismør smeltet på brød rett fra steikeovnen, for ikke å glemme et rikt utvalg varm og kald drikke, og sikkert også mer.

Umiddelbart etter frokost valgte Kristin på eget initiativ å forlate rommet. Umiddelbart derpå ble møtet sparket igang, dette på initiativ av dagens møteleder Andreas.

1. Velkommen.
Kim ønsker velkommen. Blir møtt med lovord for god bevertning. Dette smakte utmerket, dette må vi gjøre igjen. På spørsmål om utgiftene for frokosten informerer Kim om at han spanderer denne gangen. Ytterligere god stemning.

2. Neste møte.
Neste møte blir førstkommende fredag. Oppmøte klokka 17:00 på Renna, Sinsen.
Invitasjon: Andreas.
Quiz: Mr.Lax.
Anmeldelse: Mr.Lax.
Referat: Øystein.
Møteleder: Øystein.
Film: Universal Soldier Regeneration (2009).
Lasse Kongo og Andreas blir fraværende.
Ollis oppdateres på SMS om møtetidspunktet.
Lawman utgår.

3. Oppfølgingssaker.
3.1. Bloggrevisjon. Mr. Lax mener selv han er ferdig, men skal trippelsjekke. Oppfølgingssak.
3.2. Adrian Hotline. Intet nytt. Oppfølgingssak.
3.3. Quiz-ligaen og ymse.
3.3.1. Quizmasterpoeng. Tiltak ikke iverksatt. Oppfølgingssak.
3.3.2. Premier
3.3.2.1. Premier type nips. Lax har skaffet til veie ett stk nips. Mer i vente. Alle kan glede seg.
3.3.2.2. Premiehuset.no. De færreste har sjekket det ut, på tross av at dette skulle gjøres. Men Andreas har. Synes det er dyre greier. Stemninga heller mer mot distinksjoner og vinkler, evt stjerner og stoffmerker å sy på uniformen. Premiehuset antakelig ikke vårt sted. Resultatet av diskusjonen blir en generell oppfordring om å kikke på Pentagon og lignende butikker - IKKE kjøpe, men ta gjerne bilder. Evaluere. Oppfølgingssak.
3.3.3. Roma: Møtes på halvveien? Kim skal sjekke priser. Oppfølgingssak.
3.3.4. Innkjøp Lawman pappfigur. Ollis skulle undersøke dette. Utsatt / Oppfølgingssak.
3.3.5. Brønnøysund og bankkonto og ymse. Intet nytt fra Kim. Utsatt / Oppfølgingssak.
3.3.6. Seagalologykonkurranse...

[her blir møtet avbrutt, da en av deltagerne mottar utilslørte trusler fra et fraværende medlem på SMS. Truslenes innhold er konfidensielle, men bloggens (og klubbens) fremtid og kollektive hukommelse står åpenbart på spill. Behovet for å avverge elektroniske angrep på Filmklubbenadrian.blogspot.com tvinger frem en lovlig sein innmelding av nytt møtepkt. I tråd med gjengse møtekonvensjoner må dette likevel vente til eventuelt / innmeldte saker (se møtepkt. 4.7)]

4. Innmeldte saker og eventuelt.
4.1. Innmedling av saker. Innmeldte saker skal fra nå av meldes inn i invitasjonens kommentarfelt. Vedtak.
4.2. Posting av invitasjon skal fra nå av utføres senest 72 timer før møtet. Vedtak.
4.3. Den nåværende eksklusjon-ved-14-dagers-fravær-regelen vurderes endret, kanskje så mye som til fravær fra tre møter før man må levere inn t-skjorta. Opphetet debatt. Debatten fortsetter på Renna på fredag. Oppfølgingssak.
4.4. Påsken? Når passer det for folk? Eggmaling? Alle sjekker kalenderen. Oppfølgingssak.
4.5. Klubbe og parykk. Lasse Kongo synes det er mye dårlig på internett. Heller kjøpe klubbe på Standard /Lekebutikk? Mr. Lax har en parykk. Men burde vi ha en Seagal-parykk? Lax tar med parykk til neste gang. Oppfølgingssak.
4.6. Frank Dux månedens profil februar. Lasse Kongo mener det ikke er liv laga. Får fullmakt til å fritt komme opp med alternativt tema. Forslag om Steven Seagal / våpenporno, og grunnleggende (teoretisk?) innføring i Aikido. Spennende spennende. Oppfølging.
[Her avbrytes møtet igjen. Kim påpeker at Lax' røde skjorte under ziphooden ikke er en reglementert Adrian-skjorte, men en tøff Steven Seagal-skjorte. Hissig stemning. Kjempedilemma. Lax skylder på drittlukt. Forslag om å innføre vaskeuke, med slakkere krav til bekledning (Oppfølgingssak). Men Lax skal skytes neste gang (Oppfølgingssak). Men hvis Lasse Kongo er borte da, har vi ikke pistol. Forslag om at alle skal kjøpe hver sin softgun. Stor entusiasme for forslaget, alle undersøker nærmere (Oppfølgingssak)].

4.7. Utilslørte trusler mot bloggen. Den antatte hovedmannen bak truslene får foreløpig inndratt amdinistratorrettigheter for bloggen og andre av Filmklubben Adrians nettfora. Dette for å forhindre tap av innhold og sletting av bloggen. Vedtak.

Møtet ble effektivt unnagjort, og tikket inn på en 35-40 minutter. Forbilledlig.

Neste post på programmet var quiz (kudos til Kim for å ha helgardert med to ulike quizer i tilfelle ingen andre hadde tatt oppgaven alvorlig!), deretter Universal Soldier: The Return.

2 kommentarer:

  1. Må gi skryt til dette referatet, informativt uten å overdrive informasjonsmengden.

    Gleder meg til å lese filmanmeldelsen, hører mye forskjellig om kvaliteten på denne filmen.

    SvarSlett
  2. Ja reaksjonene var ambivalente. Ville ikke vært den foruten, men blir interessant å se anmeldelsen. Tre'ern skal være mye bedre skal vi tro anmeldelser rundt på verdensveven

    SvarSlett

Adrian!