søndag 6. mars 2011

Referat filmkveld uke 9: Hard to kill

Oppmøte Ollis, Mr. Lax, Lasse Kongo, Øystein og Andreas.


Kveldens møte ble avholdt i koselige omgivelser på Café Abel på Ullevaal, kun et steinkast fra blindern. Adrians medlemmer mettet magene med mat fra alle verdens hjørner i form av cheeseburger, kebab, pasta og tikka masala. En av hovedingrediensene i alle disse rettene var noe overraskende thousand islands-dressing, og det var en mett fornøyd gjeng som startet opp møtet kl 17:42.1 - Velkommen
Øystein ønsker velkommen, og alle er enige om at det er synd at Kim mangler.

2 - Neste møte
Fredag 18. mars kl 17:00 hos Lasse Kongo.

Ollis foreslår et tacorama denne kvelden, noe som blir mottatt med stormende jubel og enstemmig vedtatt.

Film: Universal soldier, Øysteing påtar seg ansvaret for å skaffe filmen.
Invitasjon: Mr. Lax
Referat: Kim
Anmeldelse: Øystein
Quiz: Andreas

3 - Oppfølgingssaker
3.1 - Bloggrevisjon/dugnad
Ansvaret for oppussingen er gitt - se forrige ukes referat for mer informasjon

3.2 - Adrian hotline
Kim meddeler per SMS at vi kan få et Adrian-nummer hvis vi tegner abonnement hos Chess. Dette skal undersøkes nærmere.

3.3 - Quizliga
Det blir diskutert hvorvidt quizmaster også bør få poeng, og eventuelt hvordan dette skal gjøres. Andreas skal tenke på dette til neste gang. Alle oppfordres forøvrig til å leite etter premie til sammenlagtvinnern på e-bay. Lasse Kongo kommer med det glimrende forslaget om at vinnern skal få en pin på uniformen, og Mr. Lax tar på seg ansvaret for å undersøke hvor mye man må ut med for en pin i dag.

3.4 - Lasse Kongos stevnemøte
Lasse Kongo er noe mer reservert enn vanlig på dette temaet, men det mumles noe om at en dobbel kollendate gikk i vasken. Det kommer imidlertig frem at Lasse Kongo ikke har gjort noe innsats siden sist, og får en del muntlig refs til dette. Ollis og Lasse Kongo har forøvrig begge vært og opplevd ski-VM live, og er enige om at det er mye å hate i disse arrangementene.

4 - Eventuelt
4.1 - Ideér til fremtidige filmer
Klassikerne kommer på løpende bånd: Cobra, Marked for death, Delta Force, I come in peace og Masters of the Univers. Filmklubben har mye å se frem til frem mot sommern.

4.2 - Månedens oppdatering
Noen savner månedens oppdatering på statistikkfronten, men i Kims fravær blir denne saken utsatt til neste uke.


4.3 - Øysteins dannelsesreise
Det er fortsatt uklart hva som skjer med Øysteins medlemsskap og uniform under Roma-oppholdet. Hvor mye vil det koste filmklubbensmedlemmer å besøke Øystein, og hvor mye av dette beløpet kan dekkes av klubbkassa? Skal Øystein få lov til å sprade rundt i klubbuniformen i Romas gater uten å delta på møtevirksomhet? Spørsmålene er mange, og svarene få. Debatten fortsetter neste uke.

4.4 - Manglende skryt
Mr. Lax takker for alt skrytet han fikk for forrige ukes filmanmeldelse, men lurer litt på hvorfor såpass mange blogginnlegg ikke blir kommentert. Det blir etterhvert konkludert med at et dårlig innlegg blir mottatt med absolutt stillhet, mens et helt ok innlegg får masse skryt.

4.5 - Innkjøp til møtevirksomhet
Filmklubbens medlemmer leker med tanken på at møteledern skal stille med både klubbe og parykk. Som klubbe blir det foreslått å bruke enten skaftet på rambokniven, softgun, trepistol, bankebrett eller rett og slett en klubbe.

4.5 - A-magasin stoff
Lasse Kongo påtar seg ansvaret for å skrive et feature-intervjue med Frank Dux. Dette skal bli "månedens profil" for februar. For mars måned skal Andreas skrive en sak om rambokniver.

Et svært effektivt og hyggelig møte avsluttes kl. 18:15, og en tilfreds og spent gjeng trekker mot filmklubbens klubblokaler på vestgrensa.

Etter en kald spasertur begynner raskt temperaturen å stige hos enkelte klubbmedlemmer i det softgunen tas fram, og den uniformløse kroppen til Lasse Kongo steller seg i skammekroken på hybelen til Øystein. Et godt plassert skudd seinere uttaler Lasse Kongo at dette gjorde mer vondt enn han hadde trodd, og Øystein innrømmer med skadefryd i blikket at dette var langt morsommere enn han hadde trodd. Som et plaster på såret ga Øystein sin Machete-plakat til Lasse Kongo, og skuddsåret var fort glemt. Snacksen kommer så raskt på bordet, og det blir fråtsing i god, gammel Adrian-ånd. Det blir servert druer (røde OG grønne), fyrstekake, 3 ulike sorter potetgull, Maoma og Maestro-kjeks.

Det ble ingen Lawman denne kvelden, og neste post på programmet var dermed quiz. Lurer du på hvem som vant en knepen seier, og hvem som måtte bli skutt? Ta en titt her.

8 kommentarer:

 1. flott referat!

  jeg har sjekket litt rundt på nettet etter medaljer etc. og fant dette:
  http://www.premiehuset.no/produktvis.asp?id=1448&topkatid=46&kat=61

  her kan vi få gull\sølv\bronse og med adrian-logoen på, eventuelt tekst. hvis vi i tillegg skaffer små medaljebånd, så vi kan henge den på brystet, tror jeg vi har noe som henger veldig høyt her.

  SvarSlett
 2. Topp! Bra møte. Informativ og fornøyelig lesning. Er dette referatet også utstyrt med riktige etiketter er dette godt jobbet.

  SvarSlett
 3. Jeg skulle også til å rose referatet opp i skyene, men så ser jeg at etikettene har blitt helt feil. Da skulle jeg egentlig la dette forbigå i absolutt stillhet?

  Må imidlertid stille et spørsmål til sak 3.3: Slik jeg oppfattet møtedeltagerne var det bred enighet om å innføre poeng for Quizvertens deltagelse, fra og med 01.01.11. Er det sånn å forstå at Quizliga-ansvarlig tar dette til etterretning?

  Savner også mer utfyllende informasjon om det kommende Tacoramaet på fredag, og de diferensierte oppmøtetidene.

  SvarSlett
 4. Lasse K: Jeg stemmer for kronerulling for en slik medalje!

  SvarSlett
 5. Hyggelig å lese at alle savnet med på fredag. I kveld kommer jeg!

  SvarSlett
 6. VI ble vel ikke enige om hvor mange poeng quizverten eventuelt skulle få? Såvidt jeg husker det så passa vi på å gå videre til neste sak når det nærmet seg et vedtak, i kjent stil.

  Utfyllende informasjon om det kommende Tacoramaet er vel i invitasjonen, eventuelt kommentarfeltet? Husker ikke at det ble enighet om så mye detaljer her.

  SvarSlett
 7. Vi ble ikke enige om antall poeng nei, kun prinsippet om at Quizmaster ikke bør gå helt tomhendt hjem. Du har selvsagt fullmakt til å jobbe videre med de finere detaljene her.

  Savna bare info om at oppmøtet er kl. 17.00 på Bryn-senteret, men det er nå klart for alle.

  Ellers et flott referat Andreas!

  SvarSlett
 8. Hei Kim: Hvor skal vi møtes i kveld?

  SvarSlett

Adrian!