lørdag 9. oktober 2010

Film uke 41: Above the Law (1988)


He's a cop who believes no one is above the law.

It's on! Etter lengre tids Rambo-dominans vil Filmklubben Adrian tirsdag 12. oktober gjøre et sidesprang mot en annen 80-tallshelt, en mann som fortjener et mer kredibelt ettermæle, gjerne også uten den sjølgode ironiske tonen som har gjennomsyret både kritikerstand og opportunisters omtale av ham i disse siste ti års postmoderne hælvete. Mannen er Steven Seagal, film for uke 41: Above the Law.

"Hvorfor skal jeg bruke min verdifulle fritid på å se kjekke Steven Seagal i Above the Law?" Jo, Anine Stang, utover det faktum at han er dødelig kjekk kan vi også rettferdiggjøre en kveld Above the Law med god actionfaglig tyngde. Helt kort fortalt: Steven Seagal spiller Nico, en narkopurk og kampsportekspert med mafiaaner og fortid for CIA i Vietnam som nå er på sporet av en narkotika- og våpenhandel regissert av korrupte CIA-agenter og med militær invasjon av Nicaragua som endelig mål.

Høres dette bra ut?
Oppmøte tirsdag 12/10, Trimveien 6 (Vestgrensa studentby), kl. 19:00.
Det vil i tillegg til film bli quiz og OlsoGirlz. Husk papir og penn, candy og almanakk.
Alle undersøker på forhånd juleborddato, og hva som passer av filmkvelder for en måned fremover. Vi går en hektisk tid i møte.

Gi beskjed hvis du ikke kan komme!

You guys think you're above the law. Well, you ain't above mine.

3 kommentarer:

 1. Sjekk også ut denne for Steven Seagal-tips. Men ryktene sier vel nå at vi har vår egen Seagal-ekspert på vei inn i klubben?

  http://www.onlygoodmovies.com/blog/good-movies/steven-seagals-top-10-movies/

  SvarSlett
 2. Jeg har fått bytta vakt og tar med Seagal-eksperten til Trimveien!

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg noe innmari til denne merker jeg.
  Ikke et vondt ord om Sly, men Steven har en X-faktor som er få forunt og umulig å beskrive med ord.

  Blir ellers veldig hyggelig å få gjestebesøk fra navnebror Lars Erik, han er selvfølgelig også velkommen til å presentere seg her på bloggen.

  Vi sees i morgen!

  SvarSlett

Adrian!