søndag 24. oktober 2010

Film uke 43: Conan the barbarian



There comes a time, thief, when the jewels cease to sparkle, when the gold loses its luster, when the throne room becomes a prison, and all that is left is a father's love for his child.


Ved Krom! Etter forrige ukes noe uortodokse actionfim er det med stor glede man kan invitere til visningen av episke historien om barbaren Conan, og samtidig et gjensyn med Max von Sydow, som denne gang ikke spiller rollen som likandes nazist. Dette er historien om at en enkel barbar kan gjøre en viktig forskjell i et undertrykkende regime. Selv om filmen kanskje ikke er den mest dialogdrevne, er den spekket av gode skuespillere, særlig Arnold Schwarzenegger, som gjør sitt beste for å gjøre ære på Robert E. Howards Cimmerianer.

Oppmøte blir tirsdag 26. Oktober klokka 19 hos Kim.
I tillegg til filmen blir det mange andre godsaker. Vi nevner i fleng OsloGirls, quiz, bridgeblanding og noen problemfrie timer i gode venners lag. For å si det som Conan selv :"
Crom, I have never prayed to you before. I have no tongue for it. No one, not even you, will remember if we were good men or bad. Why we fought, or why we died. All that matters is that two stood against many. That's what's important! Valor pleases you, Crom... so grant me one request. Grant me revenge! And if you do not listen, then to HELL with you!"

6 kommentarer:

  1. Ved Krom, som jeg gleder meg!

    SvarSlett
  2. Jeg vil melde inn følgende sak til medlemsmøtet: Evaluering og plenumsvedtak på evt. videreføring av blogger-advarselen.

    SvarSlett
  3. Kom på én sak til: Synes vi skal få noe mer struktur på "månedens profil". At vi i alle fall bestemmer hvem som skal profileres for november og hvem som tar jobben.

    SvarSlett
  4. Tenkte ta opp samme saker ja, Ollis. Så også du nevnte etiketter på bloggsaker, også en viktig påminnelse det der. Ellers er jeg interessert i å høre mer om status for plakatene det var så mye buzz om for en tid tilbake.

    SvarSlett
  5. Må bare sitere taglinen som Kommunenes Filmcentral skrev om filmen:
    "Filmatisering av den store tegnefilmhelten fra USA's depresjonstid, Conan. Hans kamp for det gode, mot det onde."

    En av mange filmer i biblioteket til den nå nedlagte filmdistributøren (1919-2002).
    Spørsmålet er hvem som i framtiden skal være pådriver for "en samfunnsgagnlig filmpolitikk"?

    SvarSlett

Adrian!