onsdag 6. oktober 2010

Referat klubbkveld uke 40: Rambo


Tilstede; Ola, Andreas, Øystein og Lars
Møtet ble startet med løs prat om ting som har skjedd siden forrige gang. Det ble planlagt litt fremover med resultatet at neste filmkveld blir hos Øystein tirsdag 12. oktober klokka 19.00. det blir da et avbrekk fra serier lik den vi har vært igjennom, kall det et pusterom, med en tur innom en annen stor helt. Mest sannsynlig en av Steven Seagals store filmer. Lars skal snakke med Lars om vi kan låne boksen hans mot at han kan være med. Da må en av de faste fem ut en tur for å gjøre plass til ham, men det er en avstemning som kommer.

Det ble også snakket om årets julebord. Datoen er satt til 4. desember, da er Lars aleine hjemme. Men det kan være at dette kræsjer med julepokeren, dette sjekkes opp og skriftlig invitasjon blir sendt ut til alle aktuelle. Et forslag var å også gjøre det til en julefestival. Vi får se.

Kvelden fortsatte med VGTV og Oslogirls. Dette var en ny serie for undertegnede, men med godt kjennskap til Mtvs The Hills gikk det ikke mange minuttene før en forstod det hele. Episode 9 og 10 var to litt ulike episoder. Episode 9 ble en lang intetsigende samtale mellom Astrid og Isabelle om hva som egentlig skjedde kvelden før på byen uten at noen i Filmklubben Adrian egentlig hadde noen mulighet til å forstå hva de to fyllesjuke jentene snakket om. Det var noen som hadde vært duste og snakket med feil fyr. Navnene Marie Amanda og Nathalie ble nevnt titt og ofte, men noe mer var for oss beint umulig å forstå. Episode 10 ble en opptur etter dette. Marie Amanda og Nathalie møttes ute, Astrid og Isabelle møttes ute, disse fire møtes i trappa på stedet og krangelen fra episode 9 ruller videre og vi kan endelig forstå hva disse jentene faktisk har vært gjennom.

Kveldens quiz var en hard nøtt for de som ikke hadde lest seg grundig opp. Ola var quizmaster og stilte særlig grundige spørsmål som i følge quizmasteren burde sitte nå som vi er kommet til den 4. og siste Rambofilmen. Dette satt stort sett bare hos Øystein som gikk av med seieren for fjerde gang på rad med 7 baconsvor og en vandrepokal helter verdige.

Da var det endelig tid for kveldens store visning. Selve avslutningen på filmserien Rambo. Filmen som bare ble hetende Rambo. Siden to av tre quizdeltakere allerede visste at killraten var på ikke mindre enn 2,59 per minutt gledet alle seg til dette eventyret skulle begynne. Det begynner stille og en John Rambo blir dratt inn i en dramatisk historie der misjonærer skal redde befolkningen i det undertrykte Burma. Da disse blir tatt til fange av Burmesiske soldater gjør kirken de er en del av det eneste riktige – sende en gjeng leiesoldater inn for å hente dem. Guiden for denne turen faller på Rambo.

Han følger dem et stykke og enda litt, en uoverensstemmelse mellom Rambo og leisoldatene blir fort løst med pil og bue. Etter dette er eventyret i gang og killraten tar seg opp til det lovende snittet. Det hagler med sitater t-skjorter verdige og til og med den Burmesiske frigjørings geriljaen har trykket et av disse til sitt bryst Live for nothing, or die for something!
Poengene taler for seg selv;
Øystein: 81
Ola: 87
Andreas: 92
Lars: 93
Dette er et snitt på hele 88.25 og det er et snitt som er helt riktig innenfor vår sjanger.

En fin ting å ta med seg var dvd-ens tilleggsmateriale og først og fremst Weaponry. Denne delen varte i overkant lenge, likevel satt alle som tente lys til noen sa det ingen tenkte og det ble skrudd over til rulletekst.

6 kommentarer:

 1. Flott referat! Formell invitasjon til tirsdagens møte kommer så fort filmen er klar.

  SvarSlett
 2. Velkommen til Lars som del av admin-gjengen, og vel blåst med første referat!

  Du gjør noen utradisjonelle valg, f.eks. når du bruker såpass mye plass på handlingsreferat fra warm up-serien OsloGirls. Men det er også noe av det vi ønsker å oppnå med flere administratorer: Variasjon i form og innhold.

  Tommel opp fra meg!

  SvarSlett
 3. Må nesten nevne det... fikk en særs hyggelig SMS fra et familiemedlem i dag. Vedkommende er litt sjenert så tydeligvis ikke klar for kommentarfeltet vårt enda.. men ga tydelig uttrykk for å være ultragira på både rocky og rambo nå, og det takket være filmklubben Adrians innsats for godfilmers fremme. Sånt varmer! det nytter det nytter.

  SvarSlett
 4. har forresten, etter våken oppfordring av Ola, meldt Filmklubben Adrian på Marie Amandas konkurranse om å vinne bukse fra det renommerte jeans-brand Lee. Konkurransen gikk ut på å trykke "Liker" på facebook-siden hennes. Skal vi kjøre i gang lignende stunt? Forslag til premier?

  SvarSlett
 5. Kult å høre at vi har hemmelige beundrere! Ville vært interessant å høre om vedkommende ville turt å stå fram hvis vi fjerna innholdsadvarselen fra Blogger?

  Ang. konkurranse á la Marie Amanda: Jeg synes vi skal lodde ut en pose M og en plass på en av høstens visninger. Samme kriterier, "liker" på Facebooksida vår.

  SvarSlett
 6. Da skal jeg se å få oppretta egen facebookside i løpet av kort tid. har forsømt klubben der. Bildedokumentasjon av vår deltakelse er for øvrig sikret, skal få lagt det ved i neste innlegg

  SvarSlett

Adrian!