tirsdag 1. februar 2011

Film uke 4: Ønskereprise og Juletrefest


Det var en feststemt gjeng som møtte opp i filmklubbens selskapslokale i dødens by. Lasse Kongo hadde kommet tidlig for å hjelpe Mr.Lax med maten, mens resten av hurragjengen var klare fra litt før fire. Rett etter fire var kabareten snudd og juletrefesten kunne begynne. En litt annen vri ble forsøkt denne kvelden, der maten ble inntatt først og møtet satt til hjemmelaget fyrstekake og kaffe etter maten.Møtereferatet

Sak 1: Velkommen
Velkommen blir sagt av verten som er litt fram og tilbake for å sjekke potetformen med marshmellowslokk.

Sak 2: Oppfølgingssaker


Sak 2a: Bloggrevisjon
· Øystein legger frem en bloggrevisjon i hefte om bloggens fremtid og hvilke forbedringer som kan gjøres.
· Det blir lagt frem ulike forslag til endringer av etiketter.
· Referat og filmanmeldelse bør skilles, dette for å få en mer faglig tyngde/standard på anmeldelsene.
· Månedens profil utgår og blir lagt inn under den nye etiketten; aktuelt. Denne posten vil bli en samlebetegnelse for diverse saker verden bør opplyses om.
· Magasin kan også fungere som en samlepost.
· Hvor skal meldt fravær stå? Og hvem skal føre dette?
· Bør filmtoppen flyttes til høyre marg der den blir litt mer synlig og lettere å få øye på?
· Kunne det gått an å poste deler av innlegget, for så å lese resten når en klikker på det?
Ingen av de ovennevnte punktene ble avgjort eller bestemt da de er oppfølgingssaker og skal følges opp neste gang. Hver gang det kunne virke som om filmklubben nærmet seg en enighet, fikk ordstyrer unngått dette med hurtig bytte av sak/tema. Øystein var en særlig god ordstyrer på dette punktet og reddet gruppa fra flere relativt klare saker. Punktene tenkes på til neste gang – Øystein tenker mest.

Sak 2b: Markedsundersøkelsen
Ollis legger frem markedsundersøkelsen. Fremlegget bærer preg av litt mindre seriøsitet enn det Øystein hadde under sitt vedlegg. Ollis får mer tid, tidsavgrensning ikke bestemt.
Sak 3: Neste møte
Neste møte blir torsdag 3. februar. Klokka 20:00 i filmklubbens lokaler på Bryn. Det blir filmen Robocop som Kim har hjemme hos seg.
Invitasjon; Andreas
Quiz; Skarholm
Referat; Øystein
Anmeldelse; Ollis
Sak 4: Eventuellt
· Det er ønske om bakvakt. Ola kjøper inn en mobil og legger ut nummer der ungdom kan ringe. Ollis kjøper også nummeret 800ADRIAN. Saken tas opp neste møte der Ollis legger frem det han har kjøpt.
· Lasse Kongo har sjekka i forhold til Steven Seagal og kontakt med ham. Kim har funnet et marked for LightningBolt og vil bestille.
· Kim sjekker også pris på registrering i Brønnøysund registeret.

Ollis sitt forslag om at det er en fin ting at vi er sammen utgår.

Etter møtet blir det vist en ny episode med Lawman, kveldens episode heter Firearms of Fury. Episoden holder det den lover, det som ikke holder mål er Mr.Lax sin tekniske innsikt og manglende evne til forberedelse. Filmklubben viser litt forståelse, men det er lov å skjerpe seg til neste gang.
Quiz
Kveldens quiz er om filmklubbens historie. Og med den nye regelen om at den som sitter igjen med null poeng blir skutt, er det en spennende runde. Resultatet blir; Øystein 7, Kim 4, Ollis 3, Lasse Kongo 2 og Mr.Lax 0.


Kveldens desiderte taper og mål for skytingen blir Mr.Lax. Et velfortjent skudd treffer underarmen og gjør litt vondt.Kveldens ønskereprise ble en skikkelig thriller av en avstemning. Ved første opptelling sto det to stemmer til hver av de tre filmene, etter en løs diskusjon ble det bestemt at det skulle holdes valg på nytt og alle skulle velge to filmer. Det ble et nytt spennende løp, men da det viste seg at halvparten av filmklubben ikke hadde sett Red Scorpion – ja så var valget avgjort. Filmen ble satt i gang. For fyldigere referat se filmkveld 4. august 2010.


De 3 som hadde sett filmen før klarte hele veien å styre sin begeistring, mens de som ikke hadde opplevd Dolph Lundgren som hardnakka Spetsnaz koste seg gløgg i hjæl.
Adrianer ble delt ut:
· Kim 67; Dolph er flink, manuset er dritt.
· Lasse Kongo 71; Dolph er flink, manuset er dritt og det er dårlig vold.
· Andreas 72; veldig typisk 80-talls film, kul, kjeda seg ikke, men det var ikke super-dupert.
· Ollis 75; sjarm, glei bedre og Ollis mente han ikke var bedugget denne gangen.
· Mr.Lax 56; snakka om at han hadde sett den før – og ikke trengte å se den igjen.
· Øystein 54; filmen plaget Øystein fælt, han savnet Steven under hele filmen.
· Snitt: 65,83.

Stavmikser
I god radioresepsjonen ånd fikk vi prøvd konseptet Stavmikser. Lagene var Lasse Kongo og Mr.Lax, Kim og Andreas, Ollis og Øystein – sistnevnte tapte og ble skutt av førsteplassen Kim og Andreas. Konkurransen var helt forferdelig, alt smakte dritt og det var vanskelig å dele ut poeng. Dette er noe vi kommer til å gjøre igjen.

Fest
· Alkohol ble drukket
· Juletre ble gått rundt
· Peace in our life ble gaula
· Øystein dro hjem, vært tidlig på jobb. Alle forstår at han er sliten, får lov til å gå.
· Ollis drar hjem etter å ha drukket mye vann, skal visstnok vise noen rundt på hjemplassen sin hele søndagen. Dette må være tull og ingen tror helt på dette til Ollis faktisk går. Det blir snakka stygt om Ollis, men på en rett og rimelig måte.
· Lasse Kongo blir uggen, mener han bør legge seg nedpå, kommer tilbake 5 min etter og mener han skal se hvor mye han kan få i seg, det blir ikke mye….
Vellykka kveld. Alle gleder seg til neste fest.

Adrian!

2 kommentarer:

  1. Dette innlegget har ingen etiketter.

    SvarSlett
  2. Dette husker jeg som en fin kveld. I år skal jeg ikke dra hjem tidlig.

    SvarSlett

Adrian!