tirsdag 1. februar 2011

Film uke 5: RoboCop

Etter flere utsettelser er vi endelig klare til å kjøre igang med RoboCop - en samfunnssatire i tre deler.Handlingen utspiller seg i fremtidens Detroit, en by som er preget av ekstrem kriminalitet og med stød kurs mot økonomisk ruin. Et drastisk tiltak blir igangsatt - RoboCop - "Part man. Part machine. All cop. The future of law enforcement."

I motsetning til de fleste andre filmene vi har sett, ble RoboCop godt mottattt av filmanmeldere verden over, og ble raskt en publikumssuksess i USA. I tillegg til å vinne en Oscar, og være ytterligere nominert til to, ble også filmen forbudt i flere land grunnet dens grafiske voldsskildringer. Svært, svært lovende, med andre ord.


Hvor sier du?
- Hos Lasse Kongo på Bry

Når sier du?
- Torsdag kl 20:00

Da sees vi!

9 kommentarer:

 1. Hei, grunnet sykdom fikk jeg jobbet ekstra noen timer i dag. Er det interesse for å starte tidligere enn 20:00 på torsdag er det mulig for meg. 18:00, 19:00... ordet er fritt. Lasse K har veto.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Vil melde inn denne saken! Potensiell jubelekskursjon? Til diskusjon (intet vedtak).

  http://www.kork.no/goldsmith-spesial/

  SvarSlett
 4. Er dette en ukentlig konsertserie med publikum, eller en ukentlig sending på P2?

  Uansett bør vi samles og nyte tonene av klassikere som "Home Coming/ It's a long road" (First Blood) og "The Dream" (Total Recall).

  SvarSlett
 5. Stemmer forøvrig også for å starte kl. 19.00 torsdag.

  SvarSlett
 6. 195 pr billett - fin mulighet å få vist frem klubbuniformen i samlet flokk, men burde da gå på radioen også, i kringkastingsavgiftens navn.

  Da er vi tre på 19:00 førstkommende torsdag. Ser frem til stillingstagen fra øvrige medlemmer. Skal vi forresten ta følge? Det synes jeg er en god ide.

  SvarSlett
 7. Klokka 19:00 høres bra ut for meg også. Og det er klart at KORK også frister, selv om iv nok ikke får høre the orgy live in concert.

  SvarSlett
 8. Jeg skal gifte meg til the Orgy.

  Tipper KORK varter opp med First Blood theme låta da. Det blir legendarisk.

  SvarSlett

Adrian!