lørdag 5. februar 2011

Film uke 6: Robocop 2

He's back to protect the innocents.

Filmklubben Adrian inviterer til filmkveld, tirsdag 8. februar kl. 19:00, Bjølsen studentby. Kveldens film blir Robocop 2.

Vil vår helt Robocop få ryddet Detroit for kriminelt avskum? Vil moderne teknologi kunne tilby ham ei snasen Robosnelle? Vil de (gud forby) få en Robokid? Kan i det hele tatt Robocop 2 tangere forrige ukes film, Robocop? Historien, filmkritikerne og den brede allmenheita taler alle imot. Heldigvis gjør filmen seg fortsatt fortjent til videoslipp med absolutt 18-årsgrense her på berget. Med andre ord bare å møte opp og dømme selv.

I tillegg til film vil det også bli avholdt klubbmøte, det vil bli quiz, det vil bli filmfaglig diskusjon og det vil bli et gjensyn med Steven Seagal: Lawman. Husk korrekt antrekk, eller bli skutt av verten.

Remember the call.

2 kommentarer:

  1. Heisann alle medlemmer.

    Jeg fant det nødvendig å publisere allerede nå, for å få den ut i tide for tirsdagen, uten å stjele plassen fra fersk quizoppsummering og anmeldelse.

    Dessverre kan ikke jeg komme på tirsdag, så fører meg herved opp på fravær. Lykke til med møteledelse, nok av oppfølgingssaker.

    SvarSlett
  2. det var leit må jeg si. Men hvem tør å ta opp hansken som møteleder? ikke jeg i hvertfall.

    SvarSlett

Adrian!