fredag 26. november 2010

Killbonanza nr. 1I denne spalten, som vil bli utgitt sporadisk, ønsker Adrian å sette fokus på det faktum at vold er et drivende element i handlingsdrevet film for voksne. Dette er et tema som har vært oppe til diskusjon også i media i det siste, ofte da i forbindelse med Adrian-favoritten Machete. Både filmtilsynet og diverse ledende norske medier har advart mot filmen fordi vold er en så viktig del av handlingen. Dette mener Adrian selvsagt er forkastelig, og ønsker å bruke vår egen stemme i cyberspace. Metoden vi har tenkt å bruke for å sette en endelig stopper for dette tøvet man må ha en journalistutdanning for å være dum nok til å si - er enkelt å greit å vise eksempler på at "jo- vold kan være kult"

Dagens innslag er fra gåsdagens møte i Adrian, der vi så "Showdown in little Tokyo" med Dolph Lundgren og Brandon Lee i hovedrollene. I filmen er Dolph oppvokst i Japan og har en sterk tilknytning til japansk- og samuraikultur. I tillegg har skurken tatt livet av både mora og faren hans mens han fortsatt var en liten gutt.1 kommentar:

  1. Nydelige greier. Satt nettopp og tok printscreen av dette til møtereferatet, men da kan jo jeg fokusere ensidig på sex-biten.

    SvarSlett

Adrian!