lørdag 13. november 2010

A pissed off Mexican out to settle a score...

Mørkt og kaldt og vasse i slafs og gufs og eksamen og faenskap og snikende advent. Oslo i november. Men vent, ingen grunn til å fortvile. I år blir det annerledes. Et lys er tent i mørket...

He knows the score. He gets the women. And he kills the bad guys!

Endelig er MACHETE her!

Feite våpen, feit musikk. En trivelig bande med tøffe tryner og like forførende som dødelige senoritas. Tenner flekkes, macheter kvesses magasinene tømmes og legemsdelene flyr vertikalt eller inntar posisjoner du ikke hadde trodd var mulig, da fortsatt påkoblet deres (legemsdelenes) respektive eiere, the bad guys.

Vi har alle sett traileren. Machete lover knallhard action. Robert Rodriguez går definitivt ikke på akkord med etablissementet. Noregs kongelege filmtilsyn skriver følgende på sine vevsider:

"Denne filmen inneholder store mengder grove, detaljerte og kyniske voldsinnslag. Voldsbruken framstår som massiv, og er det drivende element i handlingen. Grov underholdningsvold og filmens ukritiske fokus til dette, gjør at den ikke kan vises med 15-årsgrense eller lavere."

Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba (!), Michelle Rodriguez (!!), Lindsay Lohan (!!!), Steven "mr. Mojo Priest" Seagal (!!!!), Don Johnson, og sikkert en drøss med andre method actors (noen kanskje mer hardslående enn anerkjente i skolerte teatermiljøer), vil nok alle bidra med sitt til at dette blir en av årets virkelig store filmopplevelser.

Så, har du budsjettert med kun en kinotur i høst, det er MACHETE som gjelder!

Og her kommer også Filmklubben Adrian inn i bildet.

Er du ikke medlem? Spiller ingen trille. Filmklubben Adrian holder alltid døren på gløtt for dedikerte filmelskere. Og har du lest så langt, er du garantert i målgruppen.

Mandag 29. november, uke 48, skal Filmklubben Adrian på kino og nyte MACHETE - og DU er invitert!

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar til denne bloggposten, der du tilkjennegir deg selv, sannsynliggjør din motivasjon og bekjenner dine beveggrunner for å delta på dette arrangementet.

For alle filmentusiaster som aldri leste så langt som hit: dere får foreløpig ikke ta del i gleden av å vite at det vil bli flere sjanser for å kapre en plass på høstens store kinoevenement; i løpet av uke 46 vil det nemlig bli lansert en egen Quiz-konkurranse med kinoplass i potten.

For å oppsummere:

Kino
tur, Machete, mandag 29. november, uke 48.

DU er invitert: meld din interesse i kommentarfeltet nedenfor.

Er d
u i overkant treig, eller liker du en utfordring? Gjør deg virkelig fortjent til Filmklubben Adrians kinotur og delta i vår Quiz-utfordring.
Kommer uke 46.

12 kommentarer:

 1. flott innlegg! umulig for meg å ikke melde meg på dette.

  SvarSlett
 2. Jeg er selvsagt også med!

  Skal vi prøve å få tak i promotionmateriell (plakater) også til denne filmen?

  SvarSlett
 3. Jeg er med! Vi satser på et par voksenbrus først og som på sist ekskursjon?

  SvarSlett
 4. Det må vi få til!

  Det ryktes at SimG er klar for ny kinoopplevelse, men han får bekrefte dette selv i kommentarfeltet.

  SvarSlett
 5. Yesterday He Was a Decent Man Living a Decent Life. Now He is a Brutal Savage Who Must Slaughter to Stay Alive. (!!!)

  Jeg joiner selvfølgelig dette! Blir konge å se Danny Trejo hogge løs på en haug med bad guys:)

  SvarSlett
 6. Foreløpig påmeldte er da Ollis, Øystein, Andreas, Lasse Kongo, Sim G.

  Men her finnes inget øvrig tak, bare å melde sin interesse!

  SvarSlett
 7. Dette blir nok en fin gjeng!

  Spørsmål: Skal vi forberede oss på å anmelde filmen etter visning? I så fall synes jeg vi skal publisere resultatet fra både den og Expendables (75 adrianer?) under "Filmtoppen".

  SvarSlett
 8. Ja, har tenkt på det samme, kikka etter anmeldelse av Expendables her om dagen. Synes ikke dette ville vært en urimelig praksis! Nok en sak til møtet førstkommende torsdag.

  SvarSlett
 9. tja.. er i tvil om at jeg synes vi skal linke til en film vi ikke har en offisiell anmeldelse på i filmtoppen. blir ikke filmtoppen noget overfladisk hvis vi ikke har argumenter for å bygge oppunder vurderingen?

  SvarSlett
 10. Ser dilemmaet ja. Som du ser har jeg allerede lagt ut The Expendables, men jeg fjerner den hvis flertallet er enig i at det blir dumt.

  SvarSlett
 11. Mye bra innspill. Kanskje vi må begynne føre referat fra kinoturer. Hva synes øvrige medlemmer om kinofilm vs. filmtoppen?

  SvarSlett

Adrian!