søndag 14. november 2010

Film uke 46: Out for Justice (1991)

He's a cop. It's a dirty job... but somebody's got to take out the garbage.

Søndag 24. oktober, rundt kl. 22.33, sirkulerte en sms blant filmklubbens medlemmer. Meldingen varslet om at tv-kanalen Viasat 4 viste en ukjent film med en ung Steven Seagal i hovedrollen. Etter å ha sett glimt av en scene der Seagal spiller den Brooklynfødte, italienskættede politimannen Gino Felino, skjønte vi imidlertid raskt hva som måtte gjøres. Fjernkontrollene fikk skiftet kanal fort som fy for å unngå ytterligere spoilers. Det var ingen som var i tvil om at "Out for Justice" måtte bli filmklubbens neste visning fra Seagal-katalogen.Filmen hadde premiere tre år etter debuten "Above the Law", og bare ett år før det definitive gjennombruddet med "Kapring på åpent hav". På mange måter var nok dette Segals kreative og formmessige gullalder, noe som gjenspeiler seg i fansens anmeldelser på Amazon.com og IMDb.

Det er derfor en glede å kunne invitere til visning av "Out for Justice", tirsdag 16. november kl. 19.00 på Ullevål Hageby.

Vel møtt!


ps. Denne kvelden blir det faktisk dobbel dose Seagal, ettersom forrige medlemsmøte vedtok at "Steven Seagal: Lawman" blir ny warm up serie.

7 kommentarer:

 1. fint innlegg! fiffig å legge ved traileren.

  SvarSlett
 2. Takk for det Lasse. Er bare å trykke på "Innbygg"-knappen under en youtube-video, kopiere koden og så lime den inn under html-fanen når man skriver et innlegg på bloggen.

  SvarSlett
 3. Fine greier.

  Vil melde inn følgende saker til diskusjon:
  - forskyve program en uke pga kommende kinotur
  - flytte om på møtetidspkt, ift når det passer for filmklubbens medlemmer de neste ukene

  SvarSlett
 4. To nye saker:
  - Må få ordnet med promomateriell! Kanskje midlertidig fristille et medlem fra skriveplikt, mot promomateriellanskaffelsesansvarlig ASAP?
  - Må få endelig avklaring på VM i filmtitting. Slik det ser ut nå må vi benytte eksterne. Stiller vi lag, må det ordnes med klubb-skjorter og ymse.

  SvarSlett
 5. Får ikke kommet i kveld :(

  SvarSlett
 6. Utrolig trist å høre.
  Noe knapp begrunnelse, men går ut ifra at du har meget gode grunner for å melde avbud.

  SvarSlett
 7. 7 visninger fra Australia bare i dag!
  Vi veit du er der Lars, send oss en hilsen i kommentarfeltet da :-)

  SvarSlett

Adrian!