lørdag 27. november 2010

Machete-quiz: vinner kåret!

Etter å ha gjennomgått samtlige bidrag, har quiz-komiteen omsider kåret en vinner av forrige ukes Machete-quiz.

Premien er, som tidligere annonsert, en eksklusiv kinoaften i blytungt actionfaglig selskap. Leg.plikt: 18års aldersgrense. Premien dekker ikke voksenbrus-utgifter.


Og vinneren er...




Morten "Machete" Pettersen!


Gratulerer, Morten. For nærmere info om oppmøte, se Filmklubben Adrians filmprogram.

For berikelse av livene til alle quiz-entusiaster der ute; her følger Morten "Machete's" svar, samt quiz-komiteens fasit.

En av Machetes mange profilerte skuespillere og skuespillerinner har skapt seg et navn blant annet som dyrevernaktivist, bluesprest(inne), part-time sheriff og neck-breaking aikido-apostel.

1. Hva er vedkommendes fulle navn?
2. Hvilket navn bærer vedkommendes rollekarakter i filmen Machete?
3. I hvilken film har vedkommende tidligere spilt mot Danny Trejo?



Morten "Machete's" løsningsforslag:
  1. Steven Frederic Seagal
  2. Torrez
  3. Det er selvfølgelig i den tidløse klassikeren Urban Justice fra 2007.


Korrekt løsning:
  1. Steven Frederic Seagal
  2. Torrez
  3. Marked for death (1990), Urban Justice (2007).

7 kommentarer:

  1. Gratulerer, Morten! Godt jobba. Gleder meg til å nyte 105 minutter med gla' vold med deg i morgen. Vi sees

    SvarSlett
  2. Jeg må også gratulere Morten. Har hørt mye bra om deg, blir spennende å møte deg i morgen!

    SvarSlett
  3. Takker for muligheten til å få sett det som helt sikkert blir en klassiker innenfor "dagen derpå" sjangeren! Må si at spørsmålene gjerne kunne vært litt vanskeligere, dette skal jo tross alt være en side for kjennere... Uansett, gleder meg til å få nyte en skikkelig gla' film, med dere gla' gutta.

    Vennlig hilsen: Machete :)

    SvarSlett
  4. Hei Morten

    For det første krever vi at man gir seg til kjenne med i kommentarfeltet, det er f.eks. mulig å erstatte "Anonym" med eget navnt.

    For det andre blir det for drøyt å kritisere quizens vanskelighetsgrad når du ikke selv svarte 100% (les korrekt løsning ovenfor).

    På den annen side viser du en passe eplekjekk holdning og vil nok derfor gli fint inn blant likesinnede på Aker Brygge i morgen!

    SvarSlett
  5. Trenger du et presserende lån eller en finansiell tjeneste? kontakt financialdepartment.online@gmail.com/http://charitycorporation.gnbo.com.ng

    SvarSlett
  6. Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    SvarSlett
  7. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

    SvarSlett

Adrian!